Automate your Marketing
with Womplify




 
Kayshyieda's FotoPage

By: Selamat Datang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 6-Aug-2009 05:30 Email | Share | | Bookmark
CLOSED

 
THIS FOTOPAGES IS CLOSED

MY NEW HOUSE http://aries08.blogspot.com


Thursday, 14-May-2009 03:54 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 8 photos...
Tempahan dari Amirah - KL untuk bezday anak kembar dia, danish dan dania.


Tempahan dari Cikgu Azlina - skmt untuk anak perempuan dia, raudhah.


Tempahan dari Ina - Teluk Gong, utk makan2 je katanya. Semoga cepat sembuh dari mabuk ye ina.... tahniah untuk yang ke 3...


Tempahan dari Mimi - Pengkalan Balak utk suami tercinto nyo....


Tempahan dari Mimi - Pengkalan Balak utk suami tercinto nyo....


Tempahan dari Amirah - KL.


Tempahan dari Sara - Pengkalan Balak untuk ummi dan makcik dia.


Tempahan dari pn hjh samsiah untuk staff di KSB.


Tuesday, 5-May-2009 14:10 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 11 photos...
Wawa dari JB email to me pic cc ni, ntah dari bg or fp sape yg dia amik, wawa minta ikut deco cc lebih kurang mcm ni, katanya. Den nak mintak maap la bebanyak pada pencetus ilham cc ni sobab tak mintak izin dulu, den pun tak tau sapo orang eea... Bagi den, mmg cantik la deco dio, tu sobab si wawa tu minat kat deco cc dio tu. Mintak halalkan ye...



Ni la rupo cc yang den deco tuk si wawa tu nak di hantar pada bf dio, si ezry di batu berendam. Bagi den deco cc ket ateh tu lagi cantik...



Ni lak tempahan dari safia d MMU, nak bawak balik ke muar. Nak celebrate mother's day in advance katanya.



Tempahan dari Kak Salmiah d Bangi, nak d beri sebagai hadiah pada anak saudaranya yang berkahwin pada 2 May 2009.



Yang ni pun tempahan dari Kak Salmiah.


Puding Pelangi perisa oren.


Tempahan dari Along Rozi utk Nur Afifah yang menyambut hari lahir ke 5 hari ini.


Tempahan kek lapis masam manis dan lapis rempah dari Hj Shahar Adam dari Rembia, Alor Gajah, tq.



Monday, 20-Apr-2009 04:55 Email | Share | | Bookmark

 
 
Tempahan dari Cikgu Niza yg merupakan my loyal customer. Nak tema warna peach....Katenye kek ni tuk di bawa ke Jasin..... thnx cikgu ....






Sunday, 12-Apr-2009 02:12 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...
Tempahan dari customer yang setia ni tuk bezday diri sendiri, along rozi....






Puding Pelangi


Jelly perasa keladi




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net